Конкурс

За всички, които обичат състезанията и решаването на логически загадки, Ал Торо и Майкъл Майндкрайм предлагат предизвикателство!

Приготвили сме ви  четири задачи и за първите четирима ще има за награда по една книга. Една от тях е “Destiny Quest”, а другите три книги са художествена литература, подбрани от Майкъл.

За да участвате, изпратете имейл на този адрес:

konkurs@mindcrimeprojectinfo.com

Приемаме заявки до: 25.03.12 (включително)

На 26.03.12 (следващия ден) всички участници ще получат имейл с теста, приложен като документ.

Крайният срок за изпращане на решенията е 01.04.12 – ще имате седем дни, за да ни изпратите своите решения. Те трябва да са в документ на Word, името на който да e на латиница и да се образува така:

Име-Фамилия-Възраст: Michael-Mindcrime-40.doc

Включете се в играта!

Конкурсът се организира по същото време и със същите задачи за всички потребители на форума на knigi-igri.net. Хората, които са членове на този форум, както и участници в Инициативата могат да участват и в двата конкурса. Ако обаче стигнат до челната четворка и на двете места, ще спечелят само една награда!

Условия на конкурса:

Тестовете се оценяват от Ал Торо и Майкъл Майндкрайм и поставената от тях оценка не може да бъде оспорвана.

Първите четирима печелят награди, като според класирането си избират подред една от наградите. Участникът с най-много точки пръв получава правото да си избере награда, след него втория избира от останалите, после третият, а четвъртият получава последната останала награда. При равни точки между двама или повече участници се тегли жребий кой да е на по-предно място.

Решенията на всички участници ще бъдат оценени най-късно до 14 дни след изтичане на срока.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Go to Top