Здравейте,

Ние, като инициатори на този проект, решихме да се обърнем към вас, за да разберете какви са мотивите и желанията ни, и как се стигна до тук. Известно е, че Майкъл Майндкрайм е любим автор на много от старите фенове на книги-игри. Тези книги ни доставяха огромно удоволствие във време, в което още дори нямаше интернет и повече деца четяха за кеф. Произведенията на Майкъл бяха изпипани и прецизни – играта беше на ниво. Всеки от нашето поколение, дори да не е бил запален по жанра, е чел поне „Боговете на футбола” или „Демоните в НБА”.

Ето защо, когато в края на изминалото лято се появи възможността Майкъл да напише нова книга-игра, ние прегърнахме идеята без колебание. От самото начало стана ясно, че към нея има голям интерес и от страна на автора, и най-вече от тази на феновете. Така се родиха Инициативата и нейният блог.

Неговата цел ще е да информира участниците в проекта как върви събирането на необходимата за издаване на нова книга-игра от Майкъл сума, как върви писането от начало до край, както и да служи като средство за диалог между автор и фенове. Обратната връзка е важна за нас – вашите предложения и въпроси не само са добре дошли, но и са желателни. На тях редовно ще бъде отговаряно.

Крайният срок за включване на участници в Инициативата беше 31.01.2012 г. С общите усилия на всички, успяхме да съберем 6 000 лв. като дори ги надвишиме. С остатъкът над 6 000 лв. ще бъдат намалени вноските на хората с най-големи заявки.

Както беше споменато по-рано, срещу минималната вноска всеки ще получи между 2 и 10 книги в зависимост от тиража на изданието. Бройките за всеки нарастват с увеличаване на участието.

Задайте въпрос към нас.

Go to Top