Здравейте приятели,

Докато сме в очакване на книгата на Майкъл, бихме искали да ви запознаем за една уникална книга:

Излезе най-новата българска книга-игра. Приказката-игра “Голямото приключение на малкото таласъмче” е първата авторска книга-игра в света, която е написана за най-малките. Струва ми се, че не е пресилено да се каже, че това е историческо събитие за „жанра” и създаване на цял един специфичен „под-жанр”. В нея малчуганите, в ролята на „малкото таласъмче Таласъмчо”, ще имат възможността да се потопят в един приказен свят, за да намерят храна за зимата за лакомото си коремче.

Развийте фантазията на своето дете с близо 100-те начина да прочетете тази приказка-игра и му помогнете с 20 възможни края, да разбере как неговите избори променят неговата реалност. Авторът, Никола Райков, е издаван и награждаван за научнофантастичните си разкази, фентъзи с български фолклорни мотиви, антиутопия и филмов сценарий, но това е неговият дебют с детска приказка-игра, написана за 3-годишния му син.

Книгата е пиршество за окото и радост за най-малките. Тя е с дебели корици, плътни гланцирани страници голям формат, изцяло цветна и с купища картинки на художници от цял свят (всяка втора страница е илюстрация).

Намерете повече информация или я прочете безплатно на http://prikazka-igra.com