Моля всички участници в Инициативата, които искат да се включат в дискусиите за това какво да представлява нашата книга-игра, да се регистрират и във форума на този блог. Там ще бъдат публикувани теми, които смятам за необходимо да дискутираме, преди да пристъпя към самото писане на книгата.

Отказах се от идеята да пускам анкета до участниците в Инициативата. Вместо това ще пусна въпросите на форума. За всеки въпрос ще има отделна тема. Ще ви помоля да не ги дискутирате за момента. Ако нещо не ви е ясно, питайте – или като коментар в темата, или на лично съобщение. Така ще ми помогнете да редактирам някои теми, за да са по-ясни и за останалите участници.

На този етап не публикувайте коментари. Не искам да се влиете един от друг. Нека всеки да си помисли сам и да ми пише. След като обобщя и публикувам резултатите, ще имате възможност да ги коментирате публично. Решенията ще бъдат взети след поне една седмица дискусии, така че ще имате достатъчно възможности да изкажете мнението си публично. Сега го споделете само с мен.

Ще имате около две седмици. Някъде между първи и пети април ще обобщя всички мнения и ще публикувам резултатите, за да дам начало на публични дискусии.