Здравейте, 

Новините тази седмица са три на брой.

Първо ще обявим победителите от конкурса, след това ще научите кои две нови книги-игри на Майкъл Майндкрайм са дигитализирани и качени на блога и накрая, ще ви насърчим да предприемете нещо особено значимо за тази Инициатива.

 

И така, дойде време за обявяване на победителите в конкурса. Четиримата от форума knigi-igri.net, които са се представили най-добре, са:

 

1. Gamebooker (43 точки)

2.   Таньо Василев (40 точки)

3.   Никола Царцаров (38 точки)

4.   Деян Вачков (37 точки)

 

Победителите от участниците в инициативата за нова книга-игра на Майкъл Майндкрайм са:

1.  Кирил Калев (42 точки)

2.   Велиан Панделиев (39 точки)

3.   Радослав Апостолов (38 точки)

4.   Илиян Начев (35 точки)

 

Пълното класиране и детайлно точкуване може да видите ТУК.

 

Добавени са още три награди за специални заслуги – Никола Царцаров и Иван Лазаров ще получат такава за своята бдителност и бърза реакция, спомогнала за отстраняване на грешки в условието. Майкъл Майндкрайм присъжа и специална награда на Петър Петров за отличителната си негативност към организаторите. Възможните награди са общи за всички участници – единадесет книги, от които всеки от спечелилите избира една. Редът за избиране е следният:

Gamebooker, Кирил Калев, Таньо Василев, Велиан Панделиев, Никола Царцаров, Радослав Апостолов, Деян Вачков, Илиян Начев, Иван Лазаров, Никола Царцаров (отново) и Петър Петров.

Избирането може да бъде обявявано в тази тема или на e-mail-ите, предоставени за конкурса. Самите книги ще бъдат обявени чак след тяхната доставка, тъй като от опит знаем, че нещата не са сигурни, докато не достигнат до нас. Извиняваме се за забавянето. За раздаването им ще бъде организирана среща с хората от София (и тези, които имат възможност и желание да дойдат), където ще можем да си поговорим за задачите, книгите-игри, политика, религия, футбол и да зачекнем и други екзистенциални теми, да пием по бира и дружно да порицаем Петър Петров J Oстаналите ще получат наградите си в най-близкия офис на Еконт.

Ще пуснем допълнителна информация с обявяване на наградите.

 

Нови книги-игри в раздел “Дигитализация”

Тази седмица новите дигитализирани заглавия в раздела са “Сърце от Камък” и “Тъмната страна на Земята”

 

Дискусии във форума

Приканваме всички участници в Инициативата да се включат активно в обсъждане на темите във форума. Има