Парите за книгата са в мен, в понеделник отиват в 6-месечна депозитна сметка.

Говорих с Димо от Плеяда и с много голяма степен на вероятност той ще се заеме с оформлението и отпечатването на книгата. Вероятно и с корицата.

Все още не съм говорил с Евгений Йорданов, надявам се до един месец да го видя и да стане ясно дали той ще се навие да прави илюстрациите или да търся друг художник. Не бързам особено с това, защото работата по илястрациите изисква готов текст.

Скоро ще имаме форум, на който участниците в Инициативата ще могат да дискутират детайли по книгата. Там ще отговарям и на всички ваши въпроси.

Все още се чудя за разни детайли, което ме спира да отварям теми за дискусии и да пускам анкети до участниците. Би трябвало най-късно в края на февруари да съм готов.

От няколко месеца се каня да направя един конкурс. Първоначалната ми идея беше да бъде за аудиторията на форума на книги-игри.нет. Сега смятам да разделя конкурсите и да има един само за участниците в Инициативата. Ако сте и участници във форума, ще имате по-голям шанс да спечелите награда. Конкурсът ще се състои от 4 задачи и се надявам да ви е забавен. Аз бавя нещата, понеже все не намирам време да довърша започнатото.

Мисля си често за това какво точно искам да представлява тази книга-игра. Все пак, не може просто да направя нещо малко по-добро отпреди. Вече сме в 21-ви век, минаха почти две десетилетия. В същото време форматът е същия, не е като да пиша за Киндъл и да мога да мина без кодови думи или сметки.

За момента няма какво повече да споделя. Трябва да обмисля добре кои теми да поставя за дискусия във форума и кои да отидат първо в анкетата.

А, всъщност има още едно нещо! Амун-Ре наказа Ал Торо за многобройните му грехове:)